Ontdek de ruime mercedes sprinter

Bij Vemo is groepsvervoer of zakelijk vervoer tot in de puntjes geregeld. Comfortabel en veilig rijdt u met max. acht collega's of zakenrelaties van A naar B. Bijvoorbeeld van bedrijfslocatie naar luchthaven en treinstation. Of als pendeldienst tussen bedrijfslocaties. Wij nodigen u uit om ontspannen te gaan zitten in de luxe stoelen met armleuning en geniet van het uitzicht dankzij de panorama ruiten. 

Passagiers worden verwend met comfortabele en goed ondersteunende zitplaatsen. Het ergonomische ontwerp en hoogwaardige bekleding dragen bij aan een aangename rijervaring, waardoor lange reizen comfortabel en ontspannen zijn.

De Sprinter Tourer is ontworpen met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder actieve veiligheidssystemen. Passagiers ervaren een gevoel van veiligheid en vertrouwen tijdens hun reis, waardoor ze met gemoedsrust kunnen genieten van hun rit.

Het interieur van de Sprinter Tourer is voorzien van hoogwaardige materialen en een doordachte afwerking. Het stijlvolle design en de luxe details dragen bij aan een verfijnde en aantrekkelijke ambiance, waardoor passagiers een premium reiservaring beleven in deze veelzijdige personenbus.

Ontdek het interieur,
geniet van uw reis.

Cavansietblauw is niet alleen een lust voor het oog, maar benadrukt ook de aandacht voor detail. De diepe, donkerblauwe kleur geeft de auto een bescheiden uitstraling.

Passagiers, vooral die met leidinggevende posities, waarderen hun privacy en vertrouwelijkheid. Het ontbreken van opvallende reclame versterkt deze privacy, en het voertuig wordt daardoor beschouwd als een veilige en discrete omgeving waar zakelijke besprekingen en telefoongesprekken vertrouwelijk kunnen worden gehouden.

Bekijk het exterieur
en laat u verrassen.

Geef uw wensen aan ons door.

WIJ ZORGEN VOOR EEN ONTSPANNEN REIS.

Boek een rit