Ontdek de ruime mercedes V-klasse

Deze luxe MPV is ideaal voor gezelschappen van vier of vijf personen. In het achtergedeelte is middels rijrichting opstelling plaats voor vier passagiers: vier ruime lederen fauteuils met armleuningen, welke rond een inklapbaar tafeltje gegroepeerd zijn. 

De Premium MPV biedt ruimte en comfort op hoog niveau. Met zijn royale interieur en verstelbare zetel configuraties genieten passagiers van een flexibele en comfortabele reiservaring, ideaal voor lange ritten of groepsvervoer.

De Premium MPV is uitgerust met hoogwaardige veiligheidsvoorzieningen, wat bijdraagt aan een geruststellende reisomgeving. Het rijcomfort wordt versterkt door geavanceerde rijhulpsystemen, waardoor passagiers met vertrouwen en ontspanning kunnen reizen in deze luxe personenbus.

Passagiers ervaren een gevoel van luxe dankzij de hoogwaardige materialen en het verfijnde design van de Premium MPV. Met oog voor detail en comfortabele bekleding genieten passagiers van een stijlvolle en aangename reisomgeving, waardoor elke rit een exclusieve ervaring wordt.

Ontdek het interieur,
geniet van uw reis.

Cavansietblauw is niet alleen een lust voor het oog, maar benadrukt ook de aandacht voor detail. De diepe, donkerblauwe kleur geeft de auto een bescheiden uitstraling.

Passagiers, vooral die met leidinggevende posities, waarderen hun privacy en vertrouwelijkheid. Het ontbreken van opvallende reclame versterkt deze privacy, en het voertuig wordt daardoor beschouwd als een veilige en discrete omgeving waar zakelijke besprekingen en telefoongesprekken vertrouwelijk kunnen worden gehouden.

Bekijk het exterieur
en laat u verrassen.

Geef uw wensen aan ons door.

WIJ ZORGEN VOOR EEN ONTSPANNEN REIS.

Boek een rit