Ontdek de royale mercedes sprinter

De representatieve en luxe VIP minibus biedt plaats aan zeven passagiers. Het interieur van deze mobiele conferentieruimtes ademt in alles pure klasse uit. De verstelbare, lederen fauteuils zitten zeer behaaglijk. U en uw collega's of relaties worden tijdens eendaagse of meerdaagse reizen in een zetel naar de plaats van bestemming gebracht.

Voorzieningen zoals een koffiezetapparaat en koelkast dragen bij aan het comfort van de zakenreizigers. Een goed uitgeruste cabine draagt bij aan een aangename reiservaring, wat cruciaal is voor zakenreizigers die vaak onderweg zijn.

Een vergadertafeltje in de bus transformeert de ruimte in een mobiele werkruimte. Zakelijke reizigers kunnen tijdens de reis efficiënt werken, documenten doornemen, notities maken en zelfs kleine vergaderingen houden, waardoor de tijd onderweg productief wordt benut.

Een tv stelt zakenreizigers in staat om presentaties en bedrijfspromotiemateriaal direct te delen met collega's of klanten tijdens de reis.

Ontdek het interieur,
geniet van uw reis.

Cavansietblauw is niet alleen een lust voor het oog, maar benadrukt ook de aandacht voor detail. De diepe, donkerblauwe kleur geeft de auto een bescheiden uitstraling.

Een VIP Minibus wordt vaak gekozen vanwege zijn luxe uitstraling en comfort. Het ontbreken van opvallende reclame draagt bij aan een elegante en onopvallende uitstraling van het voertuig, waardoor het een meer exclusieve en premium uitstraling heeft.

Bekijk het exterieur
en laat u verrassen.

Geef uw wensen aan ons door.

WIJ ZORGEN VOOR EEN ONTSPANNEN REIS.

Boek een rit