Ontdek de luxueuze mercedes s-klasse

De gedistingeerde uitstraling springt direct in het oog. Ervaar zelf de luxe, het comfort en de dynamiek van deze super de luxe wagen. De zwart lederen, elektrisch verstelbare en verwarmde fauteuils zitten zeer behaaglijk. Met extra beenruimte achterin kunt u onderweg zelfs uw benen strekken. 

Als passagier in de Mercedes-Benz S-Klasse ervaar je een koninklijke behandeling. De ruime en weelderige cabine is uitgerust met de fijnste materialen, van premium leder tot houtafwerking, en biedt indrukwekkend comfort op de met massagefunctie uitgeruste zetels. De geavanceerde technologische snufjes en entertainment opties tillen de reiservaring naar een buitengewoon niveau.

Het stopcontact draagt bij aan het creëren van een mobiel kantoor in de auto. Zakenreizigers kunnen onderweg blijven werken, documenten doornemen of presentaties voorbereiden zonder zich zorgen te maken over een lege batterij. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar biedt ook een niveau van comfort en gemak tijdens lange ritten, waarbij de VIP Sedan dienst doet als een luxe werkruimte op wielen.

Ontdek het interieur,
geniet van uw reis.

Het exterieur van de Mercedes-Benz S-Klasse straalt prestige en elegantie uit. Met zijn statige voorkomen, opvallende grille en vloeiende lijnen is de S-Klasse een symbool van luxe en stijl op de weg.

Het aerodynamische ontwerp verbetert de brandstofefficiëntie en vermindert het geluidsniveau, waardoor passagiers genieten van een vlotte en stille rijervaring

Bekijk het exterieur
en laat u verrassen.

Geef uw wensen aan ons door.

WIJ ZORGEN VOOR EEN ONTSPANNEN REIS.

Boek een rit