Altijd een premium of VIP voertuig

Onze professionele chauffeurs staan ruimschoots op tijd en in stijl voor u klaar. Altijd met een Mercedes-Benz met royale zitplaatsen en een flesje water paraat. Scrol verder en ontdek welke service het beste bij u past.

De selectie van onze premium voertuigen

Kies uw service

Max. 3 personen

Premium Sedan

Bij Vemo is een premium service de standaard. Met de Mercedes-Benz E-klasse sedan of een vergelijkbaar voertuig bent u dan ook comfortabel onderweg. De zitplaatsen zijn ruim en luxe. De bagageruimte is beperkt. Neemt u bagage mee, dan adviseren we de Premium estate.

Max. 3 personen

Premium Estate

In de Mercedes-Benz E-klasse estate of een vergelijkbaar voertuig verloopt uw reis soepel. Ook als u bagage meeneemt. Het interieur is luxe ingericht. En aan ruimte geen gebrek: u kunt drie koffers én driemaal handbagage opbergen.

Max. 5 personen

Premium MPV

In de Mercedes-Benz V-klasse of een vergelijkbaar voertuig voelt een lange rit niet als een lange zit. Er is voldoende ruimte om even de benen te strekken. En met de verstelbare stoelen en extra bagageruimte beleeft u ook met vijf personen een aangename rit.

Max. 8 personen

Premium Minibus

Optimaal en geruisloos ontspannen kunt u in de Mercedes-Benz Sprinter of een vergelijkbaar voertuig. Deze bus voor maximaal acht personen minimaliseert trillingen en geluid. De stille reis maakt ruimte voor gesprekken en muziek. Met royale zitplaatsen en een grote bagageruimte bent u comfortabel in beweging.

Uw partner in exclusief vervoer

Nog meer luxe met onze VIP selectie

Naast de premium selectie voertuigen kunt u ook kiezen uit onze VIP wagens. Een chauffeur in maatpak, een auto uitgevoerd met extra privacy opties. Dit maakt het tot de ultieme manier om onderweg te werken en uitgerust op uw volgende vergadering aan te komen.

Ontdek VIP selectie
We denken graag met u mee.

Op zoek naar een passende oplossing?

Bel ons direct