Persoonlijk contact staat op nummer één. Want alleen met de beste communicatie weten we zeker dat we aan al uw wensen voldoen. Voor onze passagiers staan we vierentwintig uur per dag klaar. Verandert er iets in het schema? Geef het aan ons door, dan komen we altijd met een oplossing.

Ontspannen rit, zonder zorgen.

Onze passagiers beleven een gastvrije rit, waarin ze het aan niets ontbreekt

- Sjors van de Veerdonk, eigenaar Vemo

Wat maakt ons exclusief?

Premium voertuigen zorgen niet automatisch voor eersteklas chauffeursdiensten. Dankzij onze uitgebreide geschiedenis in hoogwaardig vervoer hebben we een goed begrip van de behoeften van onze partners. Vemo kan middels 50 jaar ervaring onze gasten dagelijks voorzien van het beste vervoer.

Vergeet dat u reist

Betrouwbaarheid gaat bij Vemo verder dan op tijd zijn. We adviseren, staan klaar voor onze passagiers en komen altijd met passend vervoer. Voorzien we bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden? Dan geven we advies en overleggen we over de vertrektijd. Onze premium voertuigen zijn uitgerust om te werken, vergaderen of ontspannen. Terwijl u rijdt gaan uw dagelijkse bezigheden door. Wij zorgen dat u op tijd vertrekt en aankomt.

Veilig onderweg

Onze chauffeurs verzekeren uw veiligheid. Niet alleen dankzij hun gecertificeerde opleiding, maar ook door het directe contact en onze herkenbaarheid. Zo ontvangen passagiers een sms wanneer de chauffeur voor ze klaarstaat, met diens contactgegevens. Zo weten passagiers precies bij wie ze instappen. In de Vemo-app zien onze opdrachtgevers waar de chauffeur en passagier zich bevinden.

Boek een rit

Premium en VIP voertuigen

Comfort zit bij Vemo in alle lagen: van onze gastvrije chauffeurs tot de luxe Mercedes-Benz-wagens. We nemen de tijd voor onze passagiers, zonder vertrek- en aankomsttijden uit het oog te verliezen. Geef uw wensen aan ons door, dan maken wij het mogelijk. Bijvoorbeeld catering aan boord, massagestoelen in de wagen of een extra stop onderweg.

Geef uw wensen aan ons door.

Wij zorgen voor een ontspannen reis.

Boek een rit