Met onze privéchauffeur service nemen wij de stress van het rijden van u over, zodat u zich kunt richten op wat voor u belangrijk is. U bepaalt de bestemming, wij verzorgen de rest.

Heeft u een belangrijke afspraak, een volle agenda of wilt u gewoonweg in alle rust werken terwijl u reist? Onze privéchauffeurs staan voor u klaar. Kies uit ons gevarieerde aanbod van chauffeurs die passen bij uw specifieke situatie en voorkeuren. Elk met een eigen expertise en serviceniveau, maar allen met dezelfde belofte van discretie, betrouwbaarheid en comfort.

Kies uw ideale privéchauffeur

Bij Vemo begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we u de keuze uit drie niveaus van privéchauffeurs: Student, Professioneel, en Directiechauffeur. Elk type chauffeur biedt een andere ervaring en service, aangepast aan uw wensen en budget.

Voor iedere behoefte de juiste keuze

Kies uw privéchauffeur

Student Chauffeur

Begin met een student chauffeur voor een betaalbare en betrouwbare service. Onze student chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om u veilig en efficiënt naar uw bestemming te brengen. Ideaal voor kortere ritten of wanneer u een slimme, kosteneffectieve keuze wilt maken.

Boeken

Professioneel chauffeur

Kies voor onze professionele chauffeurs als u op zoek bent naar meer ervaring en een representatieve uitstraling. Deze chauffeurs hebben een ruime rijervaring, zijn bedreven in klantenservice en bieden net dat extra niveau van comfort en betrouwbaarheid.

Boeken

Directiechauffeur

Opteer voor een directiechauffeur wanneer alleen het hoogste niveau van professionaliteit volstaat. Deze chauffeurs zijn experts in discrete, veilige rijstijlen en bieden een onberispelijke service. Voor directievervoer of VIP-gasten is dit de ideale keuze.

Boeken
Hoe werkt het?

Ontdek Vemo

Het huren van een privéchauffeur bij Vemo is eenvoudig. Volg deze stappen om de service te boeken die bij uw behoeften past:

 1. Kies Uw Chauffeurstype: Beslis of u een student chauffeur, professioneel chauffeur of directiechauffeur wilt inzetten. Elk type biedt een uniek niveau van ervaring en service.
 2. Specificeer Uw Reisdetails: Geef ons uw geplande reisdata, tijden, en specifieke vereisten. Of het nu gaat om een enkele rit of een reeks afspraken, wij staan voor u klaar.
 3. Ontvang Een Persoonlijk Aanbod: Op basis van de verstrekte informatie zullen wij u een persoonlijk aanbod doen, inclusief een transparante prijsopgave.
 4. Bevestig Uw Boeking: Na uw akkoord op het aanbod, bevestigen wij uw boeking en zorgen we dat de gekozen privéchauffeur op de afgesproken tijd en plaats klaarstaat.
 5. Geniet van de Rit: Stap in en geniet van de rust en het comfort terwijl uw privéchauffeur u naar uw bestemming rijdt. U kunt zich ontspannen, werken of genieten van de reis, wetende dat u in goede handen bent.
Meer over Vemo

Voordelen van een Vemo privéchauffeur

Kiezen voor een Vemo privéchauffeur betekent kiezen voor meer dan alleen vervoer. Het is een beslissing om kwaliteit, gemak en flexibiliteit in uw dagelijkse reisroutine te integreren. Hier zijn enkele voordelen die onze klanten waarderen:

 • Tijdsefficiëntie: Benut uw reistijd optimaal door te werken, te lezen of te ontspannen terwijl wij rijden.
 • Comfort: Reis in het comfort van uw eigen auto, aangevuld met de deskundigheid van onze professionele chauffeurs.
 • Flexibiliteit: Onze diensten zijn afgestemd op uw schema. Wij passen ons aan uw dag aan, niet andersom.
 • Veiligheid: Veiligheid staat voorop. Onze chauffeurs zijn getraind in defensief en vooruitziend rijden.
 • Discretie: Uw privacy is gegarandeerd. Onze chauffeurs handelen met de uiterste discretie en professionaliteit.

Elk aspect van onze privéchauffeur dienst is ontworpen met uw behoeften in gedachten.

Veelgestelde Vragen
Hoe kan ik een rit bij Vemo boeken?

U kunt eenvoudig een rit boeken via onze website door het boekingsformulier in te vullen, of door contact op te nemen via telefoon of e-mail. We staan klaar om uw reservering 24/7 te verwerken.

Kan ik van tevoren een taxi in Veghel reserveren?

Ja, wij raden aan om uw rit van tevoren te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid. Dit geldt vooral voor speciale gelegenheden en piekuren.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Wij accepteren diverse betalingsmethoden, waaronder pin, creditcard of op factuur.

Zijn er extra kosten verbonden aan annuleringen?

Annuleringen zijn kosteloos tot 24 uur voor de geplande ophaaltijd. Bij latere annuleringen kan een vergoeding worden gevraagd.

Hoe herken ik mijn Vemo chauffeur?

Uw Vemo chauffeur zal u opwachten op de afgesproken locatie, gekleed in pak, stropdas met ‘Vemo’ opdruk en met een Mercedes-Benz voertuig met daarop minutieuze ‘Vemo’ logo’s.

Wat als mijn vlucht vertraagd is?

Geen zorgen, we volgen uw vlucht en passen de ophaaltijd aan zonder extra kosten, om te zorgen voor een zorgeloze aansluiting.

Biedt Vemo voordelen voor regelmatige klanten of zakelijke accounts?

Ja, Vemo waardeert de relatie met regelmatige en zakelijke klanten zeer. We bieden op maat gemaakte afspraken die passen bij uw frequentie van reizen en specifieke behoeften. Of u nu binnen of buiten Veghel reist. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze zakelijke accounts.

Hoe kan ik feedback geven over mijn ervaring met Vemo?

Uw feedback is cruciaal voor ons om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Na elke rit krijgt u de mogelijkheid om uw ervaring te beoordelen en opmerkingen te delen. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via onze website of e-mail.

Zijn er speciale tarieven beschikbaar voor evenementen of groepsvervoer?

Wij bieden verschillende tarieven voor groepsvervoer. Neem contact met ons op met uw vereisten, en wij zullen een gepersonaliseerde offerte opstellen die aan uw behoeften voldoet.

Uw privechauffeur met Vemo eenvoudig gereserveerd

Boek uw privéchauffeur vandaag

Maak uw leven gemakkelijker en efficiënter met een Vemo privéchauffeur. Begin vandaag nog met het ervaren van de luxe van persoonlijke vervoersdiensten die naadloos aansluiten bij uw drukke leven.


  Persoonlijke gegevens


  Details rit
  Boek een rit